Lorvenn Beauty Color 7,73 Ξανθό Tobacco

Lorvenn Beauty Color 7,73 Ξανθό Tobacco


  • Κωδικός Προϊόντος: 5201641656228
  • Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο

  • 8,50€
  • Τιμή σε πόντους ανταμοιβής: 10


70ml

Εκπληκτικό φυσικό χρώμα και μεταξένια μαλλιά! Καλύπτει τέλεια και τα πιο δύσκολα γκρίζα μαλλιά. Χαρίζει στα μαλλιά ζωντανό, φυσικό χρώμα που διαρκεί. Ξανοίγει δύο έως τρεις τόνους τα φυσικά μαλλιά. Κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, απαλά και φωτεινά.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μη λούζετε τα μαλλιά πριν τη βαφή. Χρησιμοποιείτε πάντα προστατευτικά γάντια. Χρησιμοποιείτε (ΟΧΙ μεταλλικό) μπολ ή πλαστικό σέικερ. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία.

1. ΑΝΑΜΙΞΗ:
Α. Οι αποχρώσεις ΦΥΣΙΚΕΣ, ΜΠΕΖ - NTORE, ΧΑΛΚΙΝΕΣ - ΑΚΑΖΟΥ - ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΑΦΕ - ΣΟΚΟΛΑΤΙ, ΕΝΤΟΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ αναμιγνύονται σε αναλογία 1+1. ΔΗΛ. 50 ml Beauty color +50ml Oxycreme emulsion
B. SUPER BLONDS: Οι αποχρώσεις super blonds αναμιγνύονται σε αναλογία 1+2. Π.χ. 50ml Beauty color super blond + 100 ml Oxycreme emulsion. Σε ανοικτές βάσεις ή όταν δεν θέλετε μέγιστο ξάνοιγμα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε οξειδωτική κρέμα 30V (9%). Επίσης, σε πολύ λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά χρησιμοποιείτε οξειδωτική κρέμα 30V (9%).
Γ. ΒΑΦΗ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΛΛΙΑ: H Beauty color καλύπτει 100% τα λευκά μαλλιά. Όταν τα λευκά είναι πάνω από 40% απαιτείται η προσθήκη μιας φυσικής απόχρωσης (2-10) ως εξής: i) από 40-60%, λευκά μαλλιά: αναμείξτε το χρώμα που θέλετε με μια φυσική απόχρωση σε αναλογία: 2 μέρη Beauty color απόχρωση επιλογής + 1 μέρος φυσικής απόχρωσης. Π.χ. Beauty color 50ml Nr. 6.60 +25ml Nr. 6 (φυσική απόχρωση).

2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Χρησιμοποιείστε το μίγμα της βαφής αμέσως μετά την ανάμειξη.

Προφυλάξτε τα μάτια. Προφυλάξτε το ρουχισμό σας. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τις συνιστώμενες αναλογίες. Κατά την διάρκεια του χρόνου παραμονής, το μείγμα μέσα στο σέικερ ή το μπολ, αλλάζει χρώμα. Μην ανησυχήσετε. Δεν υπάρχει καμία συνέπεια στο αποτέλεσμα της βαφής.

2.1. ΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Στον ίδιο ή πιο σκούρο τόνο: Απλώστε το μίγμα της βαφής ομοιόμορφα από την ρίζα στην άκρη, χωρίζοντας τα μαλλιά σε τούφες. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά.

2.2 ΟΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σε ανοιχτότερο τόνο ή ξάνοιγμα: Βήμα 1: Ξεκινήστε περίπου 2 τόνους από την ρίζα και εφαρμόστε τη βαφή στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Χρόνος αναμονής για όλες τις αποχρώσεις: 20 λεπτά. Για Super Blonds & Supreme Reds: 30 λεπτά. Βήμα 2: Αμέσως μετά εφαρμόστε τη βαφή στις ρίζες. Επιπρόσθετος χρόνος αναμονής: Για όλες τις αποχρώσεις: 30-40 λεπτά. Για Super Blonds & Supreme Reds: 50 λεπτά. Για να γίνει πιο φωτεινό το χρώμα, χρησιμοποιούμε στα μήκη και στις άκρες Oxycreme μεγαλύτερων βαθμών απ' ότι χρησιμοποιούμε στη ρίζα.

2.3. ΒΑΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ: Απλώστε το μίγμα της βαφής στη ρίζα. Ξεκινήστε από τα σημεία εκείνα που τα λευκά είναι πιο πολλά. Για την καλύτερη κάλυψη εφαρμόστε αρκετό προϊόν στη ρίζα. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά. Το στεφάνι επειδή έχει ευαίσθητα μαλλιά (λεπτές φύτρες) πρέπει να περαστεί στο τέλος. Εάν πρόκειται για ξανθιστική βαφή ξεκινήστε από εκεί που χρειάζεται πιο πολύ ξάνοιγμα. Στην περίπτωση ξανοίγματος, πρέπει να περνάτε μεγαλύτερη ποσότητα απ' ότι στις υπόλοιπες βαφές. Χρόνος αναμονής για Super Blonds: 50 λεπτά.

2.4. Ομοιόμορφο χρώμα από τις ρίζες έως τις άκρες των μαλλιών:
α) Αν το χρώμα στα μήκη και τις άκρες παρουσιάζει ελαφρύ ξεθώριασμα ψεκάστε τα μαλλιά με λίγο νερό και εφαρμόστε το υπόλοιπο μίγμα στα μήκη και τις άκρες 5 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου αναμονής.
β) Αν το χρώμα των μαλλιών στα μήκη και στις άκρες παρουσιάζει μέτριο ξεθώριασμα, εφαρμόστε το υπόλοιπο μίγμα μετά από 20 λεπτά χρόνου παραμονής και αφήστε για 10-20 λεπτά.
γ) Αν το χρώμα των μαλλιών στα μήκη και στις άκρες παρουσιάζει μέτριο ξεθώριασμα, εφαρμόστε στις ρίζες και στη συνέχεια αμέσως στα μήκη και στις άκρες. Χρόνος αναμονής βλέπε βαφή στις ρίζες
δ) Αν οι άκρες των μαλλιών είναι πολύ ταλαιπωρημένες και έχουν την τάση να "διώχνουν" το χρώμα, εφαρμόστε την επιθυμητή απόχρωση στις ρίζες και στη συνέχεια προσθέτετε στο μίγμα 5ml χλιαρό νερό και 2.5gr μιας ζεστής απόχρωσης (.3,.4,.5,.6) στο ίδιο ύψος τόνου ή έναν τόνο σκουρότερη. Εφαρμόστε το μίγμα στα μήκη και τις άκρες. Κάνετε καλό μασάζ. Χρόνος αναμονής: 30-40 λεπτά.

2.5. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΕΙΣ-MIXTONES Είναι οι αποχρώσεις που μας βοηθούν να ενισχύσουμε την απόχρωση της βαφής, να εξουδετερώσουμε ή να διορθώσουμε ανεπιθύμητες αποχρώσεις ή να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Η αναλογία ανάμιξης εξαρτάται από το ύψος τόνου της βασικής απόχρωσης. Όσο πιο ανοιχτή είναι η βασική απόχρωση τόσο πιο λίγη ποσότητα από βάσεις mixtones χρησιμοποιούμε. Ξεκινώντας από τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις (στο τόνο του 2) χρησιμοποιούμε περίπου 9gr MIXTONES στα 50gr βαφής. Όσο ξανθαίνουν οι αποχρώσεις μειώνεται η ποσότητα κατά 1/2 έως 1gr ανά απόχρωση, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

3. ΞΕΒΓΑΛΜΑ & Περιποίηση Μετά την Βαφή: Αφού ολοκληρωθεί ο χρόνος αναμονής, φορέστε γάντια μιας χρήσης, αφροποιείστε με λίγο ζεστό νερό πολύ καλά και προσεκτικά. Ξεπλένετε τα μαλλιά με άφθονο νερό μέχρι αυτό να ρέει καθαρό. Κατόπιν για εξουδετέρωση και σταθεροποίηση του χρώματος λουστείτε με το ειδικό σαμπουάν COLORFIX και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το COLORFIX CONDITIONER εξουδετερωτικό γαλάκτωμα περιποίησης με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και πρωτεϊνών μεταξιού.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Περιέχει:
1. Φαινυλενοδιαμίνες (Ρεζορκίνη)
2. Ρεζορκίνη
3. Φαινυλενοδιαμίνες
4. Αμμωνία

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΟΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. Τα προσωρινά τατουάζ μαύρης χένας μπορεί να σας αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας.

ΜΗΝ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ:
• Έχετε εξάνθημα στο πρόσωπό σας ή ευαίσθητη, ερεθισμένη ή τραυματισμένη επιδερμίδα κεφαλής.
• Είχατε παρουσιάσει στο παρελθόν οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση μετά το βάψιμο των μαλλιών σας.
• Είχατε στο παρελθόν οποιαδήποτε αντίδραση στο προσωρινό τατουάζ μαύρης χένας.
Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβουλευτείτε τον δερματολόγο πριν βάψετε τα μαλλιά σας με οποιαδήποτε βαφή.
• ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΑΝΤΙΑ μιας χρήσης κατά την προετοιμασία, την εφαρμογή και το ξέβγαλμα του προϊόντος.

ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 48 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΑΛΛΟ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΦΗΣ.

ΔΟΚΙΜΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ:
• Χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα εφαρμόστε πίσω από το αυτί σε επιφάνεια ενός τετραγωνικού εκατοστού, αρκετή ποσότητα μη αναμειγμένου προϊόντος.
• Περιμένετε 48 ώρες χωρίς να πλύνετε, να καλύψετε ή να απομακρύνετε το προϊόν. Αν κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου εμφανισθούν, κοκκινίλες, κνησμός ή πρήξιμο στην περιοχή ή γύρω από την περιοχή όπου εφαρμόσατε το προϊόν, ξεπλύνετε αμέσως με νερό και ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Η απουσία αντίδρασης σε αυτό το τεστ δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει αλλεργική αντίδραση σε μελλοντική χρήση προϊόντος βαφής.
Παρόλα αυτά το τεστ αποτελεί μια σημαντική προφύλαξη.
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε ένα γιατρό εάν έχετε κάποια αμφιβολία.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
• Αποφύγετε την επαφή του προϊόντος με τα μάτια.
• Ξεπλύνετε τα μάτια αμέσως, με άφθονο νερό αν το προϊόν έρθει σε επαφή με αυτά.
• Το προϊόν περιέχει συστατικά τα οποία μπορεί να προκαλέσουν στα μάτια σοβαρό ερεθισμό ή και μόνιμη βλάβη.
• Εάν το οξυζενέ ή το μίγμα βαφής-οξυζενέ έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετέ τα με άφθονη ποσότητα χλιαρού νερού και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
• Αν πρέπει να φοράτε φακούς επαφής κατά η διάρκεια της βαφής και το οξυζενέ ή το μίγμα βαφής-οξυζενέ έρθει σε επαφή με τα μάτια, αφαιρέστε πρώτα τους φακούς και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μάτια με άφθονη ποσότητα χλιαρού νερού και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
• Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για την βαφή των βλεφαρίδων και των φρυδιών.
• Μετά την εφαρμογή, ξεβγάζετε καλά τα μαλλιά σας.
• Να χρησιμοποιείτε προστατευτικά γάντια.
• Αν το προϊόν έρθει σ’ επαφή με το δέρμα ή τα ρούχα, ξεπλύντε αμέσως με νερό.
• Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για να βάψετε τα γένια ή το μουστάκι ή για άλλη χρήση εκτός από την βαφή των μαλλιών.
• Μην κάνετε περμανάντ ή ισιωτική μακράς διάρκειας αμέσως, πριν ή μετά την βαφή.
• Μην το χρησιμοποιήσετε αν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα με χέννα ή μεταλλικές βαφές.
• Μην καταπίνετε το προϊόν και αποφεύγετε την εισπνοή του.
• Μην αναμιγνύετε το μίγμα βαφής με άλλα προϊόντα.
• Προετοιμάζετε και εφαρμόζετε το προϊόν κατά προτίμηση σε καλά αεριζόμενο χώρο.
• Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά αντικείμενα για την ανάμιξη της βαφής.
• Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τα μαλλιά πριν την βαφή και φυλάξτε τα μακριά σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.
• Μην αφήσετε το μίγμα σε κλειστό μπουκάλι (μπορεί να διογκωθεί ή να σπάσει).
• Χρησιμοποιήστε αμέσως το μίγμα και μην φυλάτε μίγμα που δεν χρησιμοποιήσατε.
• Κρατείστε το οξυζενέ μακριά από εστίες θερμότητας και ηλιακό φως.
• Μην υπερβαίνετε τους συνιστώμενους χρόνους αναμονής.
• Για την εφαρμογή τηρείτε πιστά τις οδηγίες χρήσης.
• Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά

Eπαγγελματική ποιότητα.

ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ:
• τσούξιμο, κάψιμο, κοκκινίλα ή εξάνθημα στο τριχωτό της κεφαλής, ξεπλυθείτε αμέσως με χλιαρό νερό και διακόψτε την χρήση, επειδή αυτό μπορεί να είναι ένδειξη σοβαρότερης αντίδρασης.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΑΦΗ, ζητήστε τις οδηγίες ενός γιατρού
• αν παρουσιαστεί σταδιακά αυξανόμενη φαγούρα, κοκκινίλα, κάψιμο, ζαλάδα ή αδυναμία, δύσπνοια, πρήξιμο στα μάτια ή και στο πρόσωπο, ξεβγάλτε αμέσως τα μαλλιά με νερό και ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ συμπτώματα όπως φαγούρα, κοκκινίλα, πρήξιμο στα μάτια ή και στο πρόσωπο, φουσκάλες στο δέρμα, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

1-ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΕ
2-ΜΑΥΡΟ
3-ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ
4-ΚΑΣΤΑΝΟ
5-ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ
6-ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ
7-ΞΑΝΘΟ
8-ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟ